Spillestedet Richter - Telefonfabrikken

Kultur


Nyt spillested for unge.

Som del af en samlet transformation, ombygges en del af en nedlagt telefonfabrik til et nyt spillested for unge. 

Fabrikken er en betonbygning fra 1963 med shedtag.

Spillestedet (700 m²) indrettes med foyer, garderobe og toiletter, loungeområde, bar, mixerpult, backstagerum med tekøkken, møderum, depotrum og teknikrum.

Alle overflader i fabrikken afrenses til rå beton, sål der opnås et ”råt” look som ønsket af brugergruppen. Lofter og vægge forsynes med akustisk dænpning udført i perforeret anodiserede aluminiumspaneler, så akustikken bliver ideel til elektronisk forstærket musik. Ovenlys og facaden udføres lydisolerende så naboer ikke generes.  

Facaden åbnes op med med nye glasdøre, så bygningen kan åbnes op og også udadtil viser sin nye funktion. Udearealet bearbejdes med nyt forareal til ankomst og ophold/arrangementer samt cykelparkering.

Spillestedet energirenoveres og efterisoleres, og der udføres komplette nye installationer til Spillestedet.

 

Bygherre: Gladsaxe Kommune

 
B_facade_nat_FINAL.jpg
 
 
A_facade_dag_FINAL.jpg
 
 
C_scene_dag_FINAL.jpg
 
 Design