Søndergård Fælleshus

Kultur


Det nye fælleshus på 420 m² i Måløv skal være en bygning, som inviterer til brug og som arkitektonisk indtager den markante høj for enden af Søndergård Sø.

Vi har valgt at forme fælleshuset som en pavillon,der som en vase er placeret på den cirkulære plads som skråningen danner.

Fælleshusets form skabes af de interne funktioner, festlokaler ankomstrum og multisal som er runde og placeret på hver sin etage, så den ydre form fremstår som et lille tårn.

For at rummenes runde form inde opleves veldefinerede og hele, er de tilknyttede rum koblet uden på. Herved dannes der  3 forskellige udbygninger på den runde pavillon som indeholder henholdsvis trappe, elevator og toiletter. Ved denne strategi bliver bygningen markant og meget kompakt. Herved friholdes et stort og attraktivt opholdsareal ude med udsigt til Søndergård Sø.

 

 
 
Topdanmark_hallen_04.png
 
 
Topdanmark_hallen_05.png
 
 
 
 
FACADER-02.png
FACADER-04.png
 
haandskitse.png