Gasværkvejen Skole

Læring


BBP har som totalrådgiver varetaget en gennemgribende om- og transformation af KVUC Gasværksvej til tidssvarende folkeskole - transformation og udbygning - til moderne undervisningsfaciliteter.

 

Opgaven bestod i at skabe tidssvarende faciliteter mht:

-  Ny helhedsplan og disponering af funktioner

-  Basislokaler og gruppearbejdspladser

-  Nye faglokaler til science, billedkunst m.v.

-  Centralt placeret pædagogisk servicecenter (bibliotek/ mediatek)

-  Ny kantine og stort produktionskøkken

-  Fleksibelt anvendeligt samlingsrum og teatersal

-  Nyindretning af udearealer med opholdszoner og legearealer

 

Skolen gennemgik i forbindelse med ombygningen en stor PCB renovering. Skolegården blev nyindrettet med ny boldbane og legearealer. Projektet blev udført i to etaper.

 

Samlet areal ca. 8.000 m².

Bygherre: Københavns Kommune.

 
Facade mod Gasværksvejen rev.jpg
 
DSC00928 copy.jpg
 
 
produktionskøkken.jpg
 
 Design
 
 
 
 
view_a_FINAL_FLAT.jpg
 
 
kantine_2.jpg