Handelsskolen Zealand Business College

Læring


Projektet tager afsæt i den eksisterende struktur og placerer nybygningen, så den danner et centralt overdækket torv - en agora, hvortil alle fælles faciliteter knytter sig. Der etableres en ny hovedindgang i nybygningen, der samtidig danne skolens nye ansigt udadtil. Et centralt atrium skaber sammenhæng mellem alle etager. Her findes åbne studieområder på forskudte balkoner ud til det attraktive centralrum.

Centrale ligeløbstrapper giver mulighed for at opleve det storslåede atrium samt skaber liv i bygningen. Bygningen signalerer åbenhed og fleksibilitet.
Facaden fremstår som en præcis boks i glas og aluminium med facadebånd som stregkoder.
Vinderprojekt i totalentreprisekonkurrence med 7 indbudte teams.

 

Samlet omfang ca. 5000 m². Bygherre: Næstved Kommune

 
view_c_FINAL_FLAT.jpg
 
Handelsskole_Næstved_107.jpg
 
 
Handelsskole_Næstved_335.jpg
 
 Design
 
 
 
IMG_0183_rev.jpg
 
Handelsskole_Næstved_327.jpg