Vallensbæk Gymnasium

Læring


Udvidelse af Vallensbæk Gymnasium med et nyt studiecenter, der indeholder grupperum af forskellig størrelse, samt et stort IT-værksted med alle tænkelige faciliteter. Studiecentret udformes som en kvadratisk bygning, der i sit arkitektoniske formsprog udtrykker minimalistisk enkelhed og foranderlighed. Det kubiske formsprog er en nyfortolkning af det eksisterende anlæg med sin modulære opbygning.

Studiecentret fremstår som en præcis bygning med glaspartier i højformat i moduler på 1,2 x 3,4 m. Alle glaspartier er termoglas med indbyggede persienner. Farven på persiennerne er forskellig i de enkelte glaspartier. Persiennerne kan reguleres individuelt af brugerne, således at huset til stadighed vil skifte udseende.

 

Totalrådgivning

Bygherre: Københavns Amt

 

 
view_c_FINAL_FLAT.jpg
 
vallensbak4.jpg
 
 
view_b_FINAL_FLAT.jpg
 
 Design
 
 
 
 
view_a_FINAL_FLAT.jpg